CV Primeri

 

Želite da nađete adekvatan posao?

 

Mi možemo da pomognemo

 

CV primeri predstavlja profesionalni servis u okviru „iConsult“ doo, koji se bavi pružanjem usluga revizije i izrade CV-ja, kao i profesionalnim savetovanjem za izradu profila i predstavljanje kandidata na konkursu na najbolji mogući način. Tim koji se bavi pružanjem ovih usluga čine eksperti iz ljudskih resursa koji se profesionalno bave selekcijom i merenjem učinka i imaju višegodišnje iskustvo u domaćim i stranim kompanijama.

Mi Vam možemo pomoći da lakše dođete do željenog posla, pozicije ili kompanije, kroz unapređenje Vašeg CV-a, izradu novog CV-a i savetovanje u izradi i prezentaciji Vašeg profesionalnog profila, bez obzira na struku ili trenutni radni status. Do sada smo radili sa više od 200 klijenata, koji su najrazličitijih profesionalnih profila: finansije, menadžment, IT, prodaja, obrazovanje, umetnost, medicina, farmacija i mnoge druge i koji su u različitim fazama karijere, od studenata, preko eksperata u svojim oblastima, do visokih rukovodećih pozicija u korporacijama.

 

Kako sve možemo da pomognemo

 

1. Revizija CV-ja Basic

Analiza 6 osnovnih tačaka CV-ja i 4 kriterijuma koje svaki CV mora da zadovolji i saveti za unapređenje. Razgovor se obavlja telefonski.
Cena usluge: 4.200 dinara (35 eura)
Promotivna cena za registovane članove: 3.600 dinara (30 eura)

2. Revizija CV-ja Professional

Analiza CV-ja od strane profesionalnog tima koji broji najmanje 2 eksperta iz oblasti ljudskih resursa i selekcije i 1 eksperta iz oblasti kandidata. Prezentovanje uključuje analizu ispunjena svih osnovnih tačaka i kriterijuma koje CV treba da zadovolji, analizu prilagođenosti CV-ja radnom iskustvu, profilu i profesiji kandidata i predlog koncepta kojim će se kandidat najbolje prezentovati. Preporuka je da se razgovor obavlji uživo, u vidu sastanka, ali je revizuju moguće organizovati i telefonski.
Cena usluge: od 6.500 dinara (55 eura)

3. Izrada CV-ja

Podrazumeva izradu kompletnog standardnog CV-ja koji u potpunosti zadovoljava sve standardne elemente koje CV treba da ima. Ova opcija je namenjena pre svega studentima, osobama sa manje radnog iskustva i osobama čiji CV, zajedno sa radnim iskustvom, ne prelazi više od dve strane.
Cena usluge: 7.700 dinara (65 eura)
Promotivna cena za registovane članove: 6.000 dinara (50 eura)

4. Konsalting u profesionalnoj izradi i prezentaciji vašeg profila

Podrazumeva više razgovora sa sertifikovanim ekspertima iz oblasti ljudskih resursa, koji imaju više od 10 godina iskustva. Rezultat konsultacija je izrada kompletnog profila, definisanje ključnih tačaka i osobina kandidata, kako bi se napravio optimalan profil kandidata kojim bi se na najbolji način prezentovao željenom poslodavcu.
Cena usluge: od 29.000 dinara (240 eura)
Promo: Registrovani članovi dobijaju i gratis izradu profesionalnog CV-ja.

5. Konsalting u profesionalnoj izradi i prezentaciji profila za visoke menadžerske pozicije

Podrazumeva više razgovora sa sertifikovanim ekspertima iz oblasti ljudskih resursa koji imaju višegodišnje iskustvo u selekciji menadžerskih pozicija i u merenju učinka menadžera. U ovom slučaju konsalting uključuje savetovanje eksperata, kao i opciono testiranje menadžerskih veština kandidata, kako bi se odredio najoptimalniji način da se kandidat predstavi željenom tipu poslodavca i da se na pravilan način postavi u komunikaciji. Rezultat konsultacija je izrada kompletnog profila, definisanje ključnih tačaka i osobina kandidata, kako bi se napravio optimalan profil kandidata kojim bi se na najbolji način prezentovao željenom poslodavcu.
Cena usluge: na upit

Ko smo mi?

 

Mi smo tim od 11 članova zaposlenih na različitim pozicijama u ljudskim resursima. Naš posao je da svakodnevno vršimo selekciju zaposlenih u firmama kojima radimo i svakodnevno se susrećemo sa velikim brojem dobrih primera, ali i grešaka koje kandidati prave. Neki od nas rade u stranim kompanijama, neki u manjim privatnim firmama, a neki u agencijama koje se profesionalno bave ljudskim resursima. To nam daje mogućnost da svaki rezime analiziramo iz različitih uglova i damo najbolje preporuke.

Naši uspesi

 

Pored velikog broja prijatelja i rodbine kojima moramo da dajemo savete, tokom prethodnih godina, za svoje klijente profesionalno samo analizirali i izradili više stotina biografija. Procenti ipak najbolje govore:

  • 76% naših klijenata koji imaju više od 3 godine radnog iskustva je našlo posao u roku od 3 meseca
  • 62% naših klijenata koji imaju 3 ili manje godina radnog iskustva je našlo posao u roku od 3 meseca
  • 51% naših klijenata nam je došlo na preporuku
  • 45% naših klijenata koji imaju više od 45 godina je našlo posao za manje od 3 meseca

 

 

Komentari i utisci

 
 

Dodajte komentar

 
  •